Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Огляд-конкурс патріотичної пісні «Слава Україні!!!»

Дата: 12.08.2020 10:12
Кількість переглядів: 840

11 серпня відбувся огляд патріотичної пісні «Слава Україні!!!», присвячений Дню Незалежності України. В ньому взяли участь 28 конкурсантів різного віку та жанру це аматорські колективи, дуети та солісти.

Побажати успішного виступу учасникам огляду завітав селищний голова Олександр Гаврилюк.

Щоб витримати всі умови карантину, імпровізовану сцену організатори обладнали на центральному вході до Центру культури і дозвілля. Тому пісні, які виконували аматори, звучали на все селище, радуючи земляків дзвінкими голосами та вишуканими виступами.

Майже з усіх куточків громади були представлені виконавці. Свій талант єдиній і незалежній дарували Юлія Поліщук (Ялинівка), Тетяна Войтенко і Дарина Рибчинська (Сколобів), Наталія Степанчук та колектив «Вербиченька» (Івановичі), Софія Лонська (Ягодинка), ансамбль «Веселі молодички» (Стара Олександрівка), Ірина та Карина Сорокіни (Кошелівка), Наталія Дубина (Очеретянка), Ангеліна Войтюк та Олександра Кучерук (Буряківка), Дарина Гаврилюк (Пулино-Гута), колектив «Щаслива родина» (Ясна Поляна), Гвідон Ковнацький (Веснянка) та Світлана Кучерук і Віктор Саюк (Центр культури і дозвілля). Всі виконавці отримали подяки за участь у огляді, а також були нагороджені теплими відгуками та щирими оплесками. Керівники закладів, які представили своїх аматорів, також отримали слова подяки за підготовку до огляду.

А ще присутні радо вітали іменинницю – завідуючу Ялинівським клубом, керівника фольклорного колективу «Криниченька» Світлану Черниш. В дарунок пані Світлана отримала розкішний букет та музичне привітання від своїх колег – колективу «Веселі молодички».

На завершення всі висловили надію, що галузь культури вже скоро запрацює на повну силу, повернувшись до звичного ритму роботи і життя.

 

 

Відділ гуманітарний Пулинської селищної ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь