Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Микола Суслик: «У Житомирській області встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19»

Дата: 03.08.2020 16:42
Кількість переглядів: 399

За минулу добу на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 27 осіб. Про це повідомив сьогодні, 3 серпня, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Микола Суслик на щотижневому підсумковому брифінгу.

«За минулий тиждень на коронавірусну інфекцію захворіло 225 пацієнтів. На стаціонарному лікуванні в області перебуває 82 особи, з яких двоє важких, підключені до апарату ШВЛ і потребують інтенсивної терапії, 12 пацієнтів знаходяться на кисневій підтримці. На жаль, від ускладнень, викликаних COVID-19, померло 3 пацієнти. Всього на Житомирщині зареєстровано 38 летальних випадків від коронавірусу», - зазначив Микола Суслик.

Він також наголосив на тому, що у зв’язку з погіршенням в області епідеміологічної ситуації та значним збільшенням кількості випадків захворювання на коронавірусну інфекцію необхідно суворо дотримуватися карантинних правил.

«На виконання пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. №641 від сьогодні в Житомирській області встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 – забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризово. Пам’ятайте, що за порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність. Аби уникнути захворювання на коронавірусну інфекцію, дотримуйтеся основних правил: ретельно мийте та дезінфікуйте руки; носіть захисну маску в громадських місця; уникайте великого скупчення людей та дотримуйтеся соціальної дистанції», – звернувся до жителів області Микола Суслик.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь