Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спортивні тренажери приваблюють до себе дітей та дорослих

Дата: 27.07.2020 16:28
Кількість переглядів: 815

Нещодавно встановлені спортивні тренажери на стадіоні ДЮСШ Пулинської селищної ради приваблюють до себе все більше і більше любителів спортивної культури. Найбільша кількість людей сюди приходить у час надвечір’я, коли спадає спека.

Селищний голова Олександр Гаврилюк зазначає, що спортивний інвентар було закуплено за кошти у сумі 150 тис. грн, виділені з бюджету Житомирської обласної ради за зайняте ІІ місце у щорічному конкурсі «Краща спортивна громада Житомирщини» 2018-2019 р. Минулого року наші спортсмени успішно виступили на обласних та Всеукраїнських змаганнях, за що отримали чудовий подарунок – спортивний інвентар. Встановлювали спортивні тренажери самі працівники ради. Тепер покращувати свій фізичний стан тут можуть усі бажаючі.

Надвечір на стадіоні можна побачити багато людей різного віку, серед яких чимало дітей. Кожен вибирає собі потрібний тренажер, а їх тут – 11. Усі вони виконують певні функції для тих чи інших груп м’язів, для тулуба і преса.

Хтось відвідує спортивний майданчик, аби наростити об’єм м’язів, інші намагаються скинути вагу, щоб стати стрункішими. Микола Фесенко розповідає, що відвідує стадіон чи не щодня, щоб укріпити м’язи грудної клітини та розробляти хвору руку. Тут можна побачити і багато дітей, які приходять самостійно та з батьками.

Молоде подружжя Шапіренків зі своїм синочком Дімою вперше відвідали спортивний майданчик. «Сину тут дуже сподобалось, – говорить мама Олеся, – тепер ми будемо тут частими гостями».

Заняття фізичною культурою та спортом сприяють зміцненню здоров’я наших земляків, підвищенню функціональних можливостей організму, забезпеченню повноцінного дозвілля дітей та дорослих.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь