Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 09.07.2020 16:40
Кількість переглядів: 470

Тривають літні канікули, відпустки. На жаль, часто через необережність дітей та недбалість дорослих пора відпочинку не проходить без прикрих випадків. Легковажне поводження дітей з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.

Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, коли батьки ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків, нехтують потребами дітей.

Тому, щоб мінімізувати ризик для життя своїх маленьких мешканців громади, 9 липня працівниками служби у справах дітей Пулинської селищної ради спільно з фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг селищної ради» було здійснено виїзд у сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах на території с. Ясна Поляна та с. Пулино-Гута.

Під час відвідання даних сімей із родинами проводилися роз’яснювальні бесіди щодо попередження ситуацій, які несуть загрозу життю та здоров’ю дітей, організації безпечного дозвілля та відповідального батьківства.

Фото без опису

.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь