Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 03.07.2020 16:17
Кількість переглядів: 410

3 червня відбулося засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради щодо часткового послаблення протиепідемічних заходів на території ОТГ.

Заслухавши інформацію комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, урахувавши пропозиції та зауваження членів виконкому, вирішено:

- з 06 липня відновити роботу КУ «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр» селищної ради з дотриманням протиепідемічних вимог щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби;

- з 04 липня відновити роботу закладів громадського харчування, ресторанного бізнесу, кафе з обмеженням робочого часу до 22 години з дотриманням вимог постанов головного санітарного лікаря України;

забезпечити роботу ринку на території громади з дотриманням вимог роботи згідно Постанови головного санітарного лікаря України від 27.04.2020 року №14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках».

Рекомендувати Пулинському ВП ГУ НП у Житомирській області (Лисюк В.С.), Пулинському управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області  (Лігута О.М.):

1. Забезпечити контроль за дотриманням вимог Постанови Головного санітарного лікаря України №14 від 27.04.2020 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках», а саме:

допуск працівників, продавців і відвідувачів на територію ринку виключно за наявності вдягнутої медичної маски;

дотримання соціально безпечної дистанції між відвідувачами та продавцями на ринку;

припинити несанкціоновану торгівлю по вул. Шевченка (напроти ринку) та по пров. Базарний, забезпечивши безперешкодний рух транспорту та пішоходів.

2.Мобільній групі з залученням Пулинського ВП ГУ НП у Житомирській області, Пулинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області, Червоноармійського районного споживчого товариства, громадськості забезпечити розміщення приватних підприємців на території ринку.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь