Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У В’язовці встановлено дитячий майданчик

Дата: 02.07.2020 12:51
Кількість переглядів: 752

1 липня у селі В'язовець, біля приміщення сільського клубу, було встановлено дитячий ігровий майданчик. Цьому посприяли Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та староста Кошелівського округу Станіслав Климчук.

- Незважаючи на гарячу пору сінокосів та різної сільської роботи, люди знайшли час, аби зробити сільській малечі такий, уже давно потрібний дитячий майданчик, - говорить завідувачка клубом Тетяна Войтенко. - Всі працювали дуже активно та з великою відповідальністю. Адже від правильної його установки, залежить здоров'я малечі. А дітлахи, цього не передати словами, хто на велосипеді, хто пішки – з усього села позбирались до клубу. Їхній радості не було меж. І поки чоловіки працювали, діти від щастя танцювали. Так, так танцювали, а інші грали в теніс. Скажу по правді, спостерігати за дітьми було одне задоволення.

Щире велике спасибі всім, хто причетний до цієї радісної події – О. Фесенку, М. Васяку, В. Ткаченку, Івану та Сергію Остапчукам, О. Горобею, І. Опанащуку та іншим. Дай, Боже, всім здоров'я сторицею, а нашим діткам щасливого та радісного дитинства!

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь