Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шановні жителі Пулинської громади! 28 червня ми відзначаємо День громади, День Конституції України та День молоді.

Дата: 26.06.2020 15:49
Кількість переглядів: 1135

Вже традиційно відзначається День громади в останню неділю червня. Це свято, яке єднає всіх жителів Пулинської ОТГ, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історію кожного населеного пункту творять добрі, щирі, працьовиті люди. Саме вашими спільними зусиллями створюється неповторний образ нашої громади, закладається її майбутнє. 

Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати громаду та підтримувати славетні традиції свого народу.

Дорогі земляки! У ці святкові дні від імені селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх із Днем громади, Днем Конституції та Днем молоді! Хочеться подякувати нашим захисникам за мужність і героїзм, проявлені в зоні АТО/ООС, та їхнім родинам.

Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості й миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа. Чистого неба і просто людського тепла! А громаді – процвітання, стабільності та розвитку.

 

З повагою селищний голова Олександр Гаврилюк

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь