Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Тривають ремонтні роботи з облаштування ЦНАПу

Дата: 16.06.2020 16:23
Кількість переглядів: 579

З метою створення належного центру надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради в приміщенні продовжуються ремонтні роботи, які в основному проводяться працівниками селищної ради. Трудяться чоловіки і жінки. Минулого тижня встановлювали підвісну стелю Армстронг. 16 червня фарбували батареї, мили вікна, чистили паркет.

Додатково інформуємо , що селищна рада у 2019 році взяла участь у Раунді 4 учасників Фази Впровадження Програми «U-LEFD з Європою» в частині створення ЦНАП та була відібрана закордонними донорами.

12 березня 2020 року підписана угода про партнерство між громадою та проєктом, тобто між Пулинською селищною радою та Шведською організацією NIRASSwedenAB.

«В рамках виконання угоди та створення належного ЦНАПу селищна рада зобов’язана підготувати приміщення, зробити ремонт, який відповідає технічним завданням Програми, - зазначає секретар ради Олена Гузюк. - Це мають бути білі стіни, підвісна біла стеля, білі ролети на вікнах, прозорі двері, світла підлога. Додатково перед входом в приміщення встановлено відкидний пандус. Облаштовано туалет для людей з обмеженими можливостями. В свою чергу Програма розробила дизайн приміщення, в якому передбачено облаштувати 10 робочих місць та місце для самообслуговування відвідувачів. Приміщення має бути забезпечене сучасними меблями, оргтехнікою, створено ігровий куточок, місця для очікування громадянами».


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь