Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ми впевнені у своєму майбутньому

Дата: 16.06.2020 11:48
Кількість переглядів: 645

Щороку,  у травні місяці, проводимо свято «Зоряний Олімп», нагороджуємо талановитих учнів та їх наставників, які захищали честь громади на обласних олімпіадах, конкурсах, фестивалях.

Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Міцні знання, звичка мислити, благородство почуттів є саме тими трьома якостями, що формують ті крила, із якими людина є освіченою у повному розумінні цього слова.

У номінації «Інтелектуальна гордість» було відзначено 2 учнів, призерів обласних предметних олімпіад. Це – Костриця Дмитро, учень 8 класу опорного закладу загальної середньої освіти Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, який нагороджений дипломом ІІІ ступеня (обласна олімпіада з ІКТ) та Грибан Андрій, учень 11 класу цієї ж школи, нагороджений дипломом ІІІ ступеня (обласна олімпіада з трудового навчання).

У народі кажуть, що учителі живуть у думках і справах своїх учнів. Саме завдяки власній наполегливій праці вчитель історії Вацлавпільської гімназії Мурзаков С.А. та вчитель історії ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Грабовський Ю.В. залишаться у творчих справах своїх учнів-членів Малої академії наук, переможців  обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких  робіт – Степанчук Анни, Костриці Іллі та Чепель Вікторії. Степанчук Анна  здобула І місце у науковому відділення «Історія України», секція «Історичне краєзнавство» і захищатиме честь  закладів освіти Пулинської  громади  на ІІІ етапі Всеукраїнського  конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Сьогодні людство хвилюють серйозні екологічні та природоохоронні проблеми. Учні закладів освіти активно взяли участь у обласних та Всеукраїнських конкурсах  природничого спрямування. У номінації  «Юні екологи» було відзначено 26 учнів шкіл  громади.

Якщо  життя людини цікаве та насичене - їй підвладні не тільки вершини науки, вона має величезні можливості збагачувати свій духовний світ, розвивати творчий потенціал. Тоді з юних митців народжуються справжні  поети, художники, фотографи. У номінації  «Сузір’я талантів» нагороди отримали 7 вихованців КЗПО «Центру дитячої та юнацької молоді» Пулинської селищної ради, у номінації «Юні художники» -  7 учнів, у номінації «Юні фотографи»- 3 учнів.

Найбільш масова номінація - «Хореографія». «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит»  брав участь у обласному фестивалі-конкурсі «Феєрверк тацю» та здобув перемогу. Нагороджені дипломом Абсолютного переможця в номінації «Народна хореографія» ( 15-18 років), дипломом І ступеня в номінації «Народна хореографія (11-14 років). Здобув перемогу ( І місце)  в VІ Всеукраїнському  фестивалі-конкурсі народної хореографії ім. П. Вірського.  У Новограді-Волинському було проведено ІІ Всеукраїнський фестиваль - конкурс мистецтв «Сузір’я Звягеля». До скарбнички нагород  «колоритівців»  доєдналося Гран-прі  у трьох вікових категоріях.

Висловлюємо слова вдячності тим, хто сіє добро, як щедрий колос, дарує дитячій душі свої знання, любов. Це лише краплина у морі вдячності найкращим вчителям Пулинської громади, керівникам, які підготували переможців.

 Бажаємо, щоб життєва енергія, творча наснага були основою великих досягнень  у діяльності закладів освіти, а кожна розпочата справа стала сходинкою до нових вершин успіху.

 

Відділ освіти Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь