Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До Всесвітнього дня донора крові

Дата: 12.06.2020 09:52
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

Напередодні Всесвітнього дня донора крові, що відзначатиметься 14 червня в усьому світі, закликаємо українську спільноту підтримати та розвинути культуру донорства крові.

За ініціативи Товариства Червоного Хреста України і Міністерства молоді та спорту України, за підтримки комунікаційної агенції Ogilvy Україна, яка виступає в ролі автора ідеї та комунікаційного партнера проекту, 12-го червня 2020 року стартує всеукраїнська донорська акція «Перемога у нас в крові» (за хештегом #перемогаунасвкрові).

Мета цієї акції — формування культури добровільної здачі крові, сприйняття донорства як прояву доступної донації, підвищення обізнаності та важливості донорства, а також особистої відповідальності кожного з нас. Особливо це актуально зараз,з початком пандемії COVID-19.

Акція стартує з 12 червня 2020 року та є безстроковою. Ця ініціатива підтримана по всій України – здати кров можна на базі обласних центрів крові.
Добрі справи робити просто. Долучайтесь!

Після здачі крові опублікуйте яскраве селфі або відео з хештегом #перемогаунасвкрові, завантажуйте рамку для аватарки (на сторінці Товариства Червоного Хреста України) та передавайте виклик іншим людям та організаціям, згадавши їх у своєму пості
Адже - Перемога у нас в крові!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь