Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із позачергового засідання виконавчого комітету ради

Дата: 09.06.2020 16:02
Кількість переглядів: 1101

У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, спричиненої поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 на території області, 9 червня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради.

На засіданні йшлося про вжиття заходів щодо недопущення поширення короновірусної інфекції на території Пулинської об’єднаної територіальної громади.

Обговоривши ситуацію, що склалася, членами виконкому вирішено:

1.Тимчасово (до стабілізації епідемічної ситуації в області) не запроваджувати послаблення протиепідемічних заходів на території Пулинської ОТГ:

З 10 червня:

- діяльність закладів харчування;

- діяльність закладів культури;

- особам, які досягли 60-річного віку, не дотримуватись зобов’язань щодо самоізоляції відповідно до пункту 6 Постанови КМУ від 20.05.2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів»;

2. Відтермінувати до 22.06.2020 року відкриття закладів дошкільної освіти на території смт Пулини (ЗДО №1 «Ялинка», ЗДО №2 «Сонечко»).

3. Проведення релігійних заходів, богослужінь дозволити за умови дотримання карантинних вимог.

4. Мобільній групі з перевірки виконання рішень органів влади усіх рівнів, які є обов’язковими для виконання суб’єктами господарювання, незалежно від форм власності забезпечити ознайомлення із даним рішенням суб’єктів господарювання громади та контроль над виконанням рішень виконавчого комітету.

5. Рекомендувати відділенню поліції Новоград-Волинського ВП ГУНП у Житомирській області здійснювати контроль за виконанням рішення виконавчого комітету селищної ради.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.І.Макеєнка.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь