Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про державну політику в сфері протидії торгівлі людьми

Дата: 04.06.2020 15:57
Кількість переглядів: 397

 

4 червня відбулася зустріч очільника Пулинської ОТГ Олександра Гаврилюка та працівників селищної ради з представниками Громадської організації «Жіночий інформаційно-консультативний центр» з питань протидії торгівлі людьми.

Голова ГО ЖІКЦ, координатор проєкту Ірина Бабенко розповіла про основні етапи розвитку державної політики у сфері протидії торгівлі людьми (попередження торгівлі людьми; боротьба зі злочинністю, пов’язаної з торгівлею людьми; надання допомоги та захисту особам, які постраждали від торгівлі людьми) та надала рекомендації. Зокрема, з метою попередження цього ганебного явища, на території громади необхідно проводити превентивну роботу з населенням усіма структурними підрозділами та організаціями ОТГ. Також важливо прийняти відповідну програму з протидії торгівлі людьми або включити її розділи в програму протидії домашнього насильства.

Координатор проєкту звернула увагу присутніх на таке явище як жебракування, закликала не бути байдужими. Адже нерідко спритні ділки використовують жебраків-інвалідів з метою власної наживи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь