Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щаслива мить дитинства (1червня – Міжнародний день захисту дітей)

Дата: 01.06.2020 12:41
Кількість переглядів: 772

День захисту дітейпрекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачимо здіцснення своїх мрій та сподівань. Прагнемо, щоб вони відчували себе захищеними, росли здоровими, щасливими та радісними, щоб їх дозвілля було цікавим, різноманітним та змістовним. Фото без опису

Любов до читання прививають малечі батьки та школа, а знайти цікавинки у безмежному світі літературних шедеврів допомагає біліотека. Із цього яскравого і корисного поєднання народжуються гарні і допитливі читачі, які охоче долучилися до онлайн-мандрівки «Подорож країною Читалією».

Кожен юний «онлайн мандрівник» захоплено розповідав про книги, які скрасили життя під час карантину і залишили яскраві враження. Серед найпопулярніших книг, що діти рекомендують прочитати всім, виявились:

"Щоденники Слабака"(автор Джеф Кінні), "Хроніки Нарнії" (автор К. С. Льюїс), «Сад Сказок» (автор Юліанна Караман). «Царствовать Служа» (автори Юрій та Юліана Караман), «Поліана» (автор Елеонор Портер), «Олексій, Веселесик і Жар-птиця» (автор Весеволод Нестайко) та ін.

Країною Читалією подорожували юні друзі бібліотеки Марія Виговська, Максим Кравченко, Анастасія Бобрик, Анжеліка Бобрик, Артур Яковенко, Ліза Грабовська, Ліана Опанащук, Софія Ткачук, Альона Мельник, Еріка Яковенко, Богдан і Михайло Криницькі.

Дитина, яка любить і вміє читати щаслива людина, бо довкола неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів.

Друзі це книги, які можуть чимало:допомагають у навчанні і самовихованні,збагачують знаннями, зміцнюють волю, пробуджують мрії. 

Таких друзів є багато в  нашої бібліотеки.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь