Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відновлено приміське транспортне сполучення

Дата: 25.05.2020 15:53
Кількість переглядів: 947

Одним з етапів пом’якшення карантину в Житомирській області є відновлення міського та приміського транспортного сполучення.  Рішення про відновлення роботи транспортної мережі прийняли 22 травня на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  

Фото без описуНачальник міської автостанції №1 Федір Дорощук повідомив, що автостанція відкрилася 22 травня об 11 годині, але того дня виконувалися не всі перевезення. З його слів, не всі перевізники встигали організувати роботу. Пасажирів зранку було більше. Вони отримували інформацію, купували квитки, навіть попередньо.

«Перед відкриттям приміщення та перон вокзалу продезінфікували. При вході в автостанцію є дезінфектори. В залі чекання мають бути лише ті пасажири, хто купує квитки. Відстань між людьми – півтора метра. Чекати автобус мають тільки на пероні. Віднині можна всюди добратись, крім Радомишля», - говорить Ф. Дорощук.

Транспортне сполучення між Пулинами та Житомиром відкрив автобусний маршрут «Житомир-Івановичі». Перевізники попереджають: «В автобус заходити лише в масках!».

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль обіцяє, що з 1 червня буде відновлено і міжобласні перевезення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь