Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

18 травня – День музеїв

Дата: 17.05.2020 13:31
Кількість переглядів: 1258

Відзначаючи День музеїв, ми в першу чергу згадуємо про одну із наших мистецьких візитівок – художній музей «Пулинські барви». В музеї представлена широка колекція живопису, графіки, фотографії тощо. Тут було проведено сотні виставок, чимало презентацій експонувалися у багатьох містах України. Завдяки цьому про наш музей відомо далеко за межами Пулинщини.Фото без опису

Основу виставки складають роботи художників членів спільноти «Пулинське земляцтво», а також картини, подаровані авторами з інших міст України. Цьогоріч пандемія всесвітнього масштабу внесла свої корективи в роботу музею, закривши свої двері для шанувальників на довгі два місяці. Це був час для музейників, щоб проявити креатив, відшукати нові форми роботи, адже музей має жити. За словами працівниці музею Олени Загацької, за час карантину готувалися нові експозиції, вже є в планах презентація виставки одного із митців «Пулинського земляцтва». Лишилось почекати зовсім небагато, і поціновувачі образотворчого мистецтва знову зустрінуться у затишних залах, де живе неперевершена аура творчості й неповторний запах акварелі.

Вітаємо всіх, хто причетний до музейної справи. Всіх, хто любить музей і ходить до музею. Чекаємо всіх у «Пулинських барвах»: разом доторкеномося до прекрасного.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відділ гуманітарний селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь