Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ще один районний суд Житомирської області перейшов під охорону Служби судової охорони

Дата: 06.05.2020 15:27
Кількість переглядів: 858

Червоноармійський районний суд, розташований у райцентрі Пулини Житомирської області, перейшов під охорону Служби судової охорони.

Починаючи з 5 травня приміщення суду охороняється нарядом у складі двох співробітників територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області. Охорона приміщень та підтримання громадського порядку в районному суді здійснюватиметься у денний час доби.

«Це вже другий суд, розташований за межами обласного центру, який ми беремо під охорону. 14 квітня наші співробітникизаступили на пост охорони Коростенськогоміськрайонного суду. Найближчим часом плануємо взяти під охорону ще кілька судів у райцентрах для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку, а також припинення неповаги до суду», - зауважив під час офіційної частини, що пройшла з дотриманням карантинних заходів та мір особистої безпеки, начальник територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук.

Керівник управління вручив голові Червоноармійського районного суду Олені Гуц пам’ятний знак із символікою Служби судової охорони та квіти. Троянди традиційно отримали й решта присутніх працівниць суду.

За словами заступника начальника територіального управління зі служби підполковника Служби Андрія Лозка, співробітники, що приступили до несення служби, пройшли відповідне стажування та отримали інструктаж з охорони громадського порядку, забезпечення безпеки в судовій установі та дотримання карантинних заходів.

Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь