Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Обмежувальні заходи на період Великодніх свят

Дата: 17.04.2020 11:04
Кількість переглядів: 497

17 квітня на черговому засіданні виконавчого комітету селищної ради прийнято рішення про неухильне дотримання заходів на період Великодніх свят на території громади.

Даним рішенням передбачено:

1.Заборонити відвідування територій храмів та культових споруд, участь у релігійних масових заходах  на території Пулинської селищної об»єднаної територіальної громади у період 18-20 квітня 2020 року, окрім священнослужителів, які проводять богослужіння.

2.Рекомендувати священнослужителям звернутися до своїх прихожан із закликом залишитися дома, не порушувати встановлені карантинні обмеження та скористатись переглядом трансляції богослужінь.

3.Покласти відповідальність за порушення встановлених карантинних обмежень на адміністрацію ( настоятелів ) відповідних культових споруд.

4.Обмежити пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (починаючи з 13:00  год. 18 квітня закінчуючи 06:00 год. 21квітня).

5.Звернутись до Пулинського відділення поліції ГУ НП у Житомирській області щодо забезпечення охорони громадського порядку, неухильного дотримання обмежувальних заходів на території Пулинської громади.

Так, це рішення не є популярним і викличе ряд негативу у багатьох мешканців громади. Але все це робиться заради збереження життя та здоров»я жителів громади. Сьогодні, у нас лише 1 випадок, але ми не знаємо що нас чекає завтра. Стрімкими темпами хвороба вражає громадян України, щодня кількість виявлених і підтверджених збільшується, а відповідно і збільшується кількість летальних випадків.

Давайте будем відповідальними, дотримуватись усіх карантинних обмежувальних заходів, від нас самих залежить життя та здоров»я рідних і  близьких людей.

Гарних усім свят!

З повагою, селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь