Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Працюємо з бізнесом

Дата: 01.04.2020 10:22
Кількість переглядів: 464

Фото без описуСелищна рада постійно працює над проведенням заходів із запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території громади.

 Рішеннями виконавчого комітету прийнято  ряд заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом.

Із селищного бюджету виділені кошти на надання фінансової підтримки для КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Пулинської районної ради на запобігання занесенню і поширенню випадків коронавірусної інфекції COVID 19 для забезпечення виробами медичного призначення, засобами індивідуального захисту, дезинфікуючими розчинами  в сумі 50 тис. грн. та на  надання фінансової підтримки для КНП "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради на запобігання занесенню і поширенню випадків коронавірусної інфекції COVID 19 для придбання препаратів на невідкладні стани в сумі 70 тис.грн.

 Селищний голова Олександр Гаврилюк працює з представниками бізнесу, які діють на території громади, з питання надання благодійної допомоги для КНП «ЦРЛ» Пулинської районної ради  та КНП «ЦПМСД» Пулинської районої ради для проведення заходів щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Так, ТОВ «Ялинівка-Нова» для потреб Центральної районної лікарні перерахувала 30 тис. грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь