Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Селищний голова провів зустріч з підприємцями

Дата: 04.03.2020 14:50
Кількість переглядів: 611

4 березня селищним головою Олександром Гаврилюком за участі представників КБП «Пулинський водоканал» проведено зустріч з підприємцями, які працюють в районі автобусної станції смт Пулини.

Цією територією селища проходить чимала кількість людей, як місцевих, так і приїжджих. Адже крім автостанції, тут знаходяться різні торгівельні точки, місце для сміття, громадський туалет – усе це має бути в належному вигляді.

Щодо сміття, то КБП «Пулинський водоканал» його вивозить згідно з графіком. Зі слів одного з підприємців, сміття інколи розноситься вітром та і сторонні громадяни нерідко підкидають своє. У ході зустрічі вияснилось, що не всі згадані підприємці уклали договір про вивезення побутових відходів, мотивуючи тим, що самостійно займаються сортуванням. Хоча згідно з «Правилами благоустрою на території Пулинської селищної ради» від 21.11.2018 р., громадяни  та суб"єкти господарювання, незалежно від форм власності, зобов’язані укладати такі угоди.

Підприємцям запропоновано: створити щось схоже на об’єднання (на кшталт ОСББ в багатоповерхівках), аби вони самі могли слідкувати та підтримувати порядок на згаданій території; також ознайомитись з Генеральними планами та планами зонування території населених пунктів (смт Пулини, Буряківки, Ягодинки, Веселого). Внести свої пропозиції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь