Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проєктах містобудівної документації

Дата: 04.03.2020 09:43
Кількість переглядів: 710

Пулиська селищна рада повідомляє про початок проведення процедури громадських слухань Генеральних планів та планів зонування, а також розділу Охорони навколишнього природного середовища (звіт про стратегічну екологічну оцінку) населених пунктів. А саме:

смт Пулини, с. Ягодинка, с. Буряківка, с. Веселе Пулинського району, Житомирської області, що триватимуть з 05.03.2020 по 06.04.2020 за адресою: вул. Незалежності, буд.13, смт Пулини, Пулинського району, Житомирської області. Процедура громадських обговорень відбудеться 06.04.2020 о 10 годині в приміщенні Пулинської селищної ради.

Генеральні плани та плани зонування території населених пунктів смт. Пулини, с. Ягодинка, с. Буряківка, с. Веселе Пулинського району, Житомирської області розробляє ТОВ «КИЇВЗЕМСЕРВІС» на замовлення, та відповідно до рішення Пулинської селищної ради від 10.05.2018 р. №338. Детальна інформація надається у приміщені та на офіційному веб-сайті Пулинської селищної ради. Пропозиції та зауваження для їх подальшого врахування приймаються у визначений термін в журналі громадських слухань.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – відділ містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин, селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь