Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Талановиті, харизматичні, яскраві

Дата: 17.02.2020 12:55
Кількість переглядів: 838

Співочі колективи Пулинської ОТГ стають все відомішими, адже про них дізнаються все більше і більше людей. 15 лютого гурт «Irone Heart» школи мистецтв та чоловіче вокальне тріо «SaViRo» Центру культури і дозвілля селищної ради взяли участь в обласному фестивалі-конкурсі.

Співочий захід сучасної естрадної пісні «Кришталь мелодій» (до Дня закоханих) проводився у смт Романів. У ньому брали участь 19 солістів, 9 колективів малих форм та 5 ансамблів з Будинків культури та шкіл мистецтв районів та ОТГ Житомирщини. Присутніх вітали керівники Романівського району (голова райради та райдержадміністрації).

Фестивальну програму в номінації «Солісти» своїм виступом розпочав гурт «Irone Heart», солістка якого Даша Рибчинська (керівники Яна Сомплавська та Василь Бернацький) пісенними композиціями «Dusk till dawn» та «Пісня сміливих дівчат».

Номінацію «Колективи малих форм» представило чоловіче вокальне тріо «SaViRo» – Саша Виговський, Віктор Саюк, Роман Шостак. У їхньому виконанні прозвучали пісні «Перший сніг» (автори – І.Білозір, Б.Стельмах) та «Я тебе чекаю…» (В.Домшинський, Р.Коваль).

 Обидва наші гурти були нагороджені дипломами: Даша Рибчинська і гурт «Irone Heart» – за інструментальний супровід; чоловіче вокальне тріо«SaViRo» – за глядацькі симпатії.

Разом з колективами в Романові побувала головний спеціаліст відділу гуманітарного селищної ради Лариса Громська, яка заначає, що участь в подібних конкурсах і фестивалях – це і творчий саморозвиток, і обмін досвідом; це нові враження і знайомства. Для створення творчого іміджу громади потрібно наші колективи презентувати на великих сценах при кожній найпершій можливості. Їх запам’ятовують, їх впізнають, в них з’являються свої прихильники. У них попереду, обов’язково, будуть нові великі перемоги, бо вони – харизматичні, талановиті, креативні, яскраві.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь