Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З концертом у сусідній ОТГ

Дата: 13.02.2020 09:36
Кількість переглядів: 1410

12 лютого аматорський колектив Центра культури і дозвілля Пулинської селищної ради зі святковим концертом (до Дня закоханих) виступив у Будинку культури с. Курне.

Серед глядачів були представники не тільки Курненської сільської ради, але і старостинських округів: Великолугівського, Стрибізького, Тетірського. Виступи Пулинських аматорів сприймалися, як кажуть на «Ура», гучними оплесками, вигуками «Молодці!».

Концертну програму відкривала ведуча, головний спеціаліст відділу гуманітарного селищної ради Лариса Громська. Українські народні та естрадні пісні прозвучали у виконанні народного чоловічого колективу «Промінь», жіночої вокальної групи «Мелодія душі», сольних пісень у виконанні Віктора Саюка, Олени Загацької, Світлани Кучерук, Івана Грибана, Романа Шостака, Олександра Виговського. Гумор читала Людмила Ткачук. Щире слово, весела пісня, дотепний гумор подарували присутнім хвилини радості та гарний настрій.

Піснею «Збережу» згадали учасників бойових дій на території інших держав та нинішніх захисників України. Полеглих вшанували хвилиною мовчання.

За гарною українською традицією до сусідньої ОТГ пулинські аматори завітали з хлібом-сіллю, який вручили секретарю ради Олесі Павлюк.

Від імені жителів Курненської громади та сільської ради Олеся Павлюк подякувала за змістовний концерт, за пісні, такі близькі й рідні кожному серцю. І висловила надію на подальшу співпрацю.

 Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь