Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Особливості прийому документів для призначення житлових субсидій

Дата: 06.02.2020 09:32
Кількість переглядів: 950

З початку нинішнього року заяви громадян з необхідними документами для призначення житлових субсидій та передачу їх управлінню праці й соціального захисту населення РДА здійснюють повноважені особи, визначені розпорядженням Пулинського селищного голови.

Фото без описуРозпорядженням селищного голови Олександра Гаврилюка визначено уповноваженою особою за прийняття заяв головного спеціаліста з питань реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування осіб селищної ради Оксану Тичину. У разі її відсутності за прийняття заяв відповідає спеціаліст І категорії відділу загальної та організаційної роботи Ірина Лисюк. 

Згідно з рішенням 16 сесії 7-го скликання від 04.04.2019 р. № 746 «Про внесення змін в рішення Пулинської селищної ради від 23.11.2017 р. № 19 «Про затвердження Положення про старосту» визначено уповноважених осіб по старостинських округах: Зеленополянського – в. о. старости Марію Поліщук; Очеретянського – Людмилу Володіну; Кошелівського – Станіслава Климчука; Івановицького – Вячеслава Пишнюка; Ялинівського – Ігоря Перегуду; Пулино-Гутського – старосту Тетяну Буковенко.

Тепер для призначення житлової субсидії громадянин, особа якого посвідчується паспортом або іншим документом, подає за зареєстрованим місцем проживання такі документи:

- заяву про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі за формою, встановленою Мінсоцполітики;

- декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії (за формою);

- довідки про доходи - у разі зазначення в декларації доходів, інформація про які відсутня у ДПС, Пенсійному фонді України, фондах соціального страхування тощо і відповідно до законодавства не може бути отримана за запитом структурного підрозділу з питань соціального захисту населення у порядку, встановленому цим Положенням. У разі неможливості підтвердити такі доходи довідкою до декларації додається письмове пояснення із зазначенням їх розміру;

- копію договору про реструктуризацію заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг (у разі наявності);

- договір наймання (оренди) житла (у разі наявності).

Структурні підрозділи УПСЗН (з питань соціального захисту населення) на підставі даних розраховують щомісяця до 25 числа суму пільги.

Громадянин несе відповідальність за подані відомості про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення житлової субсидії та на визначення її розміру.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь