Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Триває акція «Прочитав сам – подаруй бібліотеці»

Дата: 04.02.2020 14:49
Кількість переглядів: 589

Крім свята прекрасного почуття – Дня закоханих – 14 лютого вшановують її величність книгу. А саме, відзначають Міжнародний день дарування книг.

Це свято відзначають в найрізноманітніших країнах з 2012 року. Ініціатором його створення стала громадянка Штатів Еммі Бродмур. Вона є автором сайту дитячої книги у себе на батьківщині, в США. Крім того, Еммі - багатодітна мама. Одного разу один з трьох її синів поцікавився у Еммі, чому в календарі відсутній день, призначений для безкорисливого дарування книжок один одному? Завдяки дитячій цікавості в голові Еммі і з'явилася ідея створення свята, яке в даний час всі знають як Міжнародний день дарування книг.

Не дивлячись на безліч новітніх технологій, є багато тих, хто відноситься до книги, як до джерела духовних цінностей. І сьогодні вважає книгу найкращим подарунком. Завдяки такому святу ці люди можуть знайти однодумців, а також проявити акт доброї волі, подарувавши кому-небудь, хто цього потребує, можливість прочитати цікавий твір.

У ці дні, включно до 14 лютого, бібліотеки проводять акцію «Прочитав сам подаруй бібліотеці». Якщо і у вас є цікаві книги, які ви вже прочитали, і не користуєтесь ними – подаруйте їх бібліотеці. Їх життя тут продовжиться, і вони завжди знайдуть свого вдячного читача.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь