Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Льонок» на Пулинській сцені

Дата: 03.02.2020 10:33
Кількість переглядів: 849

31 січня в Центрі Культури і дозвілля Пулинської селищної ради відбувся концерт Поліського державного академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок».

Зі сцени звучали вокально-хореографічні композиції та пісні Полісся, музику до багатьох з яких написав колишній керівник ансамблю Іван Сльота. В основі репертуару були кращі зразки народної творчості; ансамблеві, хорові, танцювальні та вокально-хореографічні композиції, що супроводжувалися гучними оплесками глядачів.

Від селищної ради учасників ансамблю привітав та подякував за чудовий виступ начальник відділу гуманітарного Георгій Андрійчук.

Так як погоду в останній день січня не можна назвати хорошою, на концерт завітали найактивні пошановувачі колективу, представник якого висловив надію, що попрощалися з нами ненадовго.

 

 Довідка.

«Льонок» було засновано у 1958 році, як народний хор Анатолієм Авдієвським, а 1962розформовано. У 1970 році був заново організований талановитим випускником Одеської консерваторії Іваном Сльотою під назвою Поліський державний ансамбль пісні і танцю «Льонок», до складу якого увійшли хорова, танцювальна та оркестрова групи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь