Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Аби співпраця була плідною

Дата: 31.01.2020 14:55
Кількість переглядів: 1457

30 січня у приміщенні селищної ради відбулася зустріч працівників сільгосппідприємств Пулинської ОТГ з представниками Лісгоспу АПК.

Селищний голова Олександр Гаврилюк у своєму виступі наголосив, що така зустріч необхідна для тісного налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування (ОМС), аграріями та лісівниками, так як на території нашої ОТГ бюджетоутворюючими ресурсами являються земля та ліси. І закликав працівників згаданих структур взяти активну участь у підтримці соціальних проєктів, націлених на покращення умов проживання мешканців громади. Селищний голова також відмітив керівників сільгосппідприємств, які постійно роблять внесок для розвитку та покращення нашої громади.

Заступник селищного голови Олександр Макеєнко поділився досвідом робочої поїздки на Волинь, тема якої «Взаємодія ОМС з лісівниками». З його слів, волинські працівники лісу дуже відповідальні й активні: пошкоджені після себе дороги відразу ремонтують.

Керівники с/п, старости округів, виступаючи, дорікали представникам Лісгоспу про те, що вони руйнують дороги, їздять по посівах, на вирубках не прибирають після себе дрібне гілля та не доглядають належним чином за посадками.

Вислухавши усі сторони, вирішили:

- при відведенні лісових ділянок під вирубку Лісгоспу АПК слід погоджувати шляхи вивезення та місця навантаження деревини з органом місцевого самоврядування і аграріями, які використовують земельні ділянки біля місць вирубок;

- після проведення лісових робіт приймання вирубаних ділянок проводити комісією в присутності представників усіх сторін;

- лісівникам та аграріям брати активнішу участь у соціальних проєктах громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь