Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому

Дата: 28.01.2020 16:52
Кількість переглядів: 410

28 січня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. По першому питанню зі звітом про виконання Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської ОТГ за 2019 рік виступив селищний голова Олександр Гаврилюк.

З допомогою слайдової презентації Олександр Станіславович поінформував присутніх про те, що було зроблено на території громади протягом 2019 року.

Крім цього, розглянуто наступні питання: стан виконання селищного бюджету Пулинської ОТГ за 2019 рік; проект Плану економічного і соціального розвитку громади на 2020 рік; забезпечення протипожежної безпеки на території ОТГ; стан проживання і виховання дітей в сім’ї, що опинилась у складних життєвих обставинах з Пулин; стан осіннього призову громадян на строкову військову службу в Збройні Сили України; взяття на квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування; визначення видів громадських робіт на 2020 рік та інші. Загалом розглянуто 11 питань та низку заяв громадян.

По всіх питаннях прийнято відповідні рішення. Стосовно першого питання вирішено: погодити звіт селищного голови про виконання Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської ОТГ та внести на розгляд ради (сесії).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь