Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щира подяка за підтримку

Дата: 23.01.2020 10:41
Кількість переглядів: 793

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини бачить у її очах, читає «поміж рядків» її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу».

Саме такі рядки В.О. Сухомлинського хотілось би присвятити людям, які відставивши безліч турбот та проблем, відгукнулися на наші прохання.

Працювати, творити та здобувати знання краще там, де для цього створені умови.

Щира подяка СТОВ «Надія ВП» за придбану пральну машинку. Тепер в приміщенні КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради є пральна кімната, де «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит» має змогу прати костюми, а не роздавати по домах дітям, як це було раніше.

Гарний, естетичний вигляд мають тепер кабінети КЗПО «Центру дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради. Дякуючи депутату обласної ради Тарасу Собку за виділення 20000 гривень на придбання дверей для кабінетів та хореографічного залу.

Виступи, поїздки, концерти, відпочинок та проведення різноманітних свят – всього цього настільки багато, що в людській пам’яті втримати важко. Саме тому за сприянням обласного депутата Дмитра Кропачова було виділено 15000 гривень для придбання фотоапарата. Тепер наші вихованці мають змогу передивлятися свої виступи та приємні моменти життя. А завдячуючи батьківському комітету до фотоапарата було придбано: карту пам’яті, сумку для його перенесення і зберігання та штатив. Дмитро Ігорович завжди йде на зустріч та з радістю допомагає дітям. Так, на різні смаколики для солодкого столу ним було виділено 3000 гривень для святкування «колоритівцями» Нового року.

Кожен з нас покликаний творити добро, бути милосердними, любити і цінувати життя, але люди розуміють життя по-різному. Одні живуть для себе в багатстві, в розвагах, а інші – творять добро і залишають гарний слід та пам’ять на багато років, а може й століть.

Щиро дякую нашим спонсорам за матеріальну допомогу. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем позашкільної освіти і розуміння непересічної важливості творчого розвитку та виховання дітей. Від усього серця бажаю Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє обдарованої молоді. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.

З повагою Оксана Василенко, директор КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь