Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Навчання з питань житлових субсидій

Дата: 21.01.2020 15:34
Кількість переглядів: 366

21 січня працівниками управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації проведено навчання з уповноваженими особами ОТГ та старостинських округів з питань надання житлових субсидій та допомог пільговим категоріям громадян.

Фото без описуПеред присутніми виступили начальник УПСЗН Тетяна Коберник та спеціалісти, які поінформували про зміни, що внесені до деяких постанов. А саме:

«Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2019 р. №1123, «У сільській місцевості заяви громадян з необхідними документами для призначення житлових субсидій приймаються уповноваженими особами, визначеними виконавчими комітетами селищних і сільських рад, та передаються відповідним органам соціального захисту населення.

У разі утворення об’єднаної територіальної громади заяви з необхідними документами для призначення житлових субсидій приймаються уповноваженими особами, що визначені виконавчими органами ради об’єднаної територіальної громади, та передаються відповідним органам соціального захисту населення».

На початку січня Пулинським селищним головою видано розпорядження згідно з яким призначено уповноважених осіб, які прийматимуть документи для призначення житлових субсидій жителям громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь