Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Головне управління статистики інформує

Дата: 21.01.2020 08:25
Кількість переглядів: 435

У зв’язку з реалізацією плану дій Уряду щодо реформування органів державного управління та оптимізацією структури територіальних органів державної статистики з 1 січня 2020 року припиняють діяльність відокремлені підрозділи статистики у містах та районах Житомирської області. Усі форми державних статистичних спостережень та фінансову звітність Вам пропонується подавати:

  Ø в електронному вигляді (детальна інформація розміщена на сайті Головного управління статистики у Житомирській області www.zt.ukrstat.gov.ua у розділі «Електронна звітність»).

Подання звітів системою електронної звітності можливе із застосуванням програмного забезпечення: M.E.Doc, Сота, 1С-Звіт, Звіт Оператор, Арт-Звіт Pro, іFin, Соната, Приват24 для бізнесу, REPORT, FREDO Звіт. Фото без опису

Окремо звертаємо Вашу увагу на безкоштовний сервіс для електронного звітування «Кабінет респондента», який розміщено на сайті Головного управління та Держстату.

 Ø  на паперових носіях (нарочним або поштою) на адресу Головного управління статистики у Житомирській області:

 10003, м. Житомир, вул. Миколи Сціборського, 6а, каб. №212; тел.: (0412) 22-19-53, 22-46-55, 22-58-79

E-mail: stat@zt.ukrstat.gov.uapraz_gus@zt.ukrstat.gov.uarespondents@zt.ukrstat.gov.ua.

Для отримання переліку форм державних статистичних спостережень, за якими повинно звітувати Ваше підприємство у поточному році, пропонуємо скористатися спеціальним сервісом «Пошук за кодом ЄДРПОУ», що розташований на головній сторінці нашого сайту. Бланки форм державних статистичних спостережень, які у разі потреби можна роздрукувати, представлено в розділі «Респондентам» підрозділі «Альбом форм державних статистичних спостережень». Терміни подання форм статистичної та фінансової звітності представлені у зручному форматі в рубриці «Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності».

Звертаємо увагу, що отримати відомості з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) по Житомирській області можливо буде також за вищезазначеною адресою Головного управління статистики у Житомирській області. Довідкову інформацію з цього питання можна отримати за тел.: (0412)22-92-77.

 Дякуємо за порозуміння та подальшу співпрацю!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь