Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Музична феєрія»

Дата: 17.01.2020 08:57
Кількість переглядів: 730

16 січня у школі мистецтв селищної ради відбувся звітний концерт учнів фортепіанного відділу викладачів Лариси Кот та Світлани Северин під назвою «Музична феєрія».

«О! Музика! Яке це справді диво, вона підносить в сині небеса, ти невагомий і летиш красиво, а навкруги простори і краса…», - такими поетичними словами розпочали концерт його ведучі.

Юні піаністи подарували присутнім, серед яких були їхні близькі родичі та друзі, естетичну насолоду та моральне задоволення. Музичні композиції прозвучали у виконанні Мар’яни Яременко, Софії Косенко, Вікторії Черниш, Марії Виговської, Вікторії Ткаченко, Дарини Семеній, Уляни Яременко, Артура Яковенка, Поліни Яременко, Саши Кучерук.

Лунали такі відомі музичні твори вітчизняних та зарубіжних композиторів як «Два кольори», «Лисичка», «Чорний кіт», «My heart will go on» із кінофільму «Титанік», попурі та інші.

На концерті побував начальник відділу гуманітарного селищної ради Георгій Андрійчук, який подякував викладачам за роботу, побажав присутнім щастя, радості й добра.

Учасники концерту від селищної ради отримали солодощі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь