Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання позачергової сесії

Дата: 09.01.2020 14:11
Кількість переглядів: 420

На засіданні позачергової сесії селищної ради, що відбулося 9 січня, розглянуто питання про скасування рішення від 12 грудня 2019 року №1346 «Про фінансову автономію Вацлавпільської гімназії Пулинської селищної ради Житомирської області».

По цьому питанню виступила начальник відділу освіти селищної ради Наталія Опанащук, яка ознайомила депутатів з листом, що надійшов від директора Вацлавпільської гімназії. В ньому йшлося про причини, відповідно до яких директор гімназії просить скасувати рішення про фінансову автономію.

Також розглянуто питання про внесення змін в рішення селищної ради від 12.12.2019 року №1347 «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів відділу освіти  селищної ради».

Розглянувши клопотання директора Вацлавпільської гімназії, з метою ефективного використання бюджетних коштів сесією вирішено: рішення про фінансову автономію Вацлавпільської гімназії визнати таким, що втратило чинність.

Засідання вів селищний голова Олександр Гаврилюк. На ньому побувала голова районної державної адміністрації Інна Кацімон.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь