Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відкрито виставку юних художників

Дата: 20.12.2019 17:01
Кількість переглядів: 903

Минають останні дні нинішнього року. Тож кожен підсумовує зроблене, щоб наступний рік був ще успішнішим. 20 грудня в художньому музеї «Пулинські барви» відбулося відкриття виставки-презентації «Різдвяний вернісаж» творчого доробку вихованців художнього відділу школи мистецтв селищної ради.  

Фото без описуНа виставці представлено роботи близько 30 юних учасників. Серед них «Портрет Л. Українки» Тетяни Давидюк, «Інтер’єр минулого» Мар’яни Яременко, «Осіння пісня» Валерії Рижук, «Пісня гончарів» Анастасії Грибан та інші.

Як зазначив голова творчо-мистецького гурту «Пулинське земляцтво», викладач художнього відділу школи мистецтв Леонід Фесенко, що таких талановитих дітей як в нашім краї, нема ніде. Він побажав юним художникам творити, не зупинятися на досягненому.

З відкриттям виставки та новорічними святами присутніх привітав селищний голова Олександр Гаврилюк, наголосивши на досягненнях вихованців художнього відділу.

З вітальними словами також виступили керівники району – голова райдержадміністрації Інна Кацімон та голова райради Анатолій Липко.

Зберігач музейного фонду Олена Загацька зауважила: «Не було б цієї виставки, якби не було людей, які вболівають за рідний край і підростаюче покоління. А саме: батьки, селищна рада, директор Центру культури і дозвілля, директор школи мистецтв, спонсори».

Олена Загацька подякувала Олександру Гаврилюку за виділені сесією селищної ради кошти (5 тис. грн) на закупівлю картинних рамок та за новорічні солодкі подарунки, що вручені учасникам виставки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь