Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Діє система безоплатної правової допомоги

Дата: 20.12.2019 11:30
Кількість переглядів: 581

Конституція України гарантує кожному право на професійну правничу допомогу, яка в передбачених законом випадках надається безоплатно. Також Конституція визначає, що головним обов’язком держави є утвердження і забезпечення прав і свобод людини. Фото без опису

Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги створені для того, аби допомогти одиноким пристарілим громадянам, людям з обмеженими фізичними можливостями у законному вирішенні їхніх наболілих проблем. В Пулинах також функціонує бюро з надання правової допомоги.

Основним його завданням є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме надання таких видів правових послуг:

захист;

здійснення представництва інтересів осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

складання документів процесуального характеру.

Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро Житомирщини проводять і виїзні прийоми для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Адреса Пулинського бюро з надання правової допомоги:  вул. Незалежності (колишня Карла Маркса, приміщення податкової), 12.

Телефон  (04131) 3 12 19
Сайт
http://zhytomyr.legalaid.gov.ua
Email: au.tz.dialagel@eksnylup

Також діє єдиний телефонний номер системи надання безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь