Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах засвітили головну ялинку

Дата: 19.12.2019 17:24
Кількість переглядів: 1237

День Миколая Чудотворця розпочинає цикл Новорічно-різдвяних свят. Особливо його чекає малеча, яка вірить у диво й подарунки від Миколая. Казковим днем подарунків для дітвори стало 19 грудня, коли на центральній площі Пулин відкрили головну ялинку селища.  

О 16 годині біля ялинки почали збиратися дорослі й діти, аби разом взяти участь у святі. І ось лісова красуня засяяла сотнями різнокольорових вогників. Слід зазначити, що цього року ялинка виглядає ще красивішою. Адже напередодні селищною радою було закуплено новорічні прикраси: кілька десятків різнокольорових сучасних кульок.

З вітальними словами до присутніх звернувся селищний голова Олександр Гаврилюк, який привітав усіх з наступаючим святами, і побажав, аби рік 2020 не був гіршим його попередника. До вітань приєдналися голова райради Анатолій Липко, голова райдержадміністрації Інна Кацімон, благочинний Пулинського району, протоієрей Сергій Янчук.  

Зі святковими концертними номерами виступили щедрувальники (аматори Центру культури і дозвілля селищної ради). На свято завітав і Святий Миколай, з рук якого дітки, що виступали, отримали солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗахід вела головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь