Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулося перше засідання Молодіжної ради

Дата: 18.12.2019 12:14
Кількість переглядів: 1326

17 грудня за участі очільника Пулинської ОТГ Олександра Гаврилюка та секретаря ради Олени Гузюк відбулося перше засідання Молодіжної ради, яка створена при селищній раді.

Метою діяльності такої ради є надання молоді громади можливості брати безпосередню участь як у формуванні політики з питань, які впливають на її життя, так і в процесах прийняття владних рішень, набути досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, що забезпечить створення передумов для їх особистісного, професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності.

До складу Молодіжної ради ввійшла молодь (20 осіб) від навчальних закладів громади, старостинських округів, організацій та установ.

Виступаючи перед учасниками засідання, Олександр Гаврилюк зазначив: «Молодіжна рада має спонукати нас до роботи і разом з тим допомагати нам».

У ході засідання було обрано керівний склад ради та радників. А саме: головою стала Наталія Криницька – директор Зеленополянського закладу дошкільної освіти «Стежинка»; секретар – Ірина Лисюк – спеціаліст І категорії відділу загальної та організаційної роботи селищної ради; заступники голови по роботі з молоддю: старшого віку – Олена Іщенко – викладач Пулинського ліцею та молодшого шкільного віку – Даша Місюна – десятикласниця Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Радниками з питань освіти, культури, волонтерства, екології, спорту, зв’язків з громадськістю обрано членів ради: і педагогів, і старшокласників, і студентів.

Наступне засідання відбудеться у січні. На нього прибуде радник з питань комунікації, фахівець з питань молодіжної політики обласного Центру розвитку місцевого самоврядування Дмитро Клименко.

Є надія, що в Новому році життя в громаді буде ще активнішим та цікавішим.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь