Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Цікава сторінка з життя івановицьких школярів

Дата: 17.12.2019 11:53
Кількість переглядів: 1128

Днями Івановицька ЗОШ І-ІІІ ст. зустріла у своїх стінах гостей. В рамках семінару з виховної роботи учнями на чолі з заступником директора з навчально-виховної роботи Л.О. Плосковітовою та педагогом-організатором Н.А. Неборачко було підготовлено телепрограму «Шкільне життя».

Фото без опису

Ведуча шоу Анна Чуян ознайомила гостей з талановитими та креативними учнями, жителями величезного Царства під назвою Школа.

Першою сторінкою програми було знайомство з Царством початкової школи, де його «жителі» розповіли про своє цікаве шкільне життя, показали свої акторські здібності та співочий талант. Народна майстриня, Світлана Вакулюк, провела для гостей майстер-клас з виготовлення чудового святкового талісмана – янгола-охоронця.

Наступна сторінка програми познайомила з учнями середньої школи – «жителями» Міста активності та ініціативності та його очільниками. Ці учні показали, що також мають багато талантів. Адже вони і танцюють, і співають, і покази мод влаштовують, і майстри на всі руки. Анна Чуян провела для гостей майстер-клас з виготовлення новорічної прикраси – бантика.

Заключною сторінкою програми було знайомство з Містом моделей – містом, де проживають наші старшокласники, які підготували цікавий відеосюжет про шкільне життя. Хлопці з дівчатами поділились своїми «амурними» пригодами та продемонстрували присутнім цікаві сценки й гуморески, а запальні десятикласниці заспівали дуже «Веселу польку». Крім того, що старшокласники дуже веселі, вони ще й дуже люблять природу та фотомистецтво, тому поєднують приємне з корисним. Майбутня випускниця – Марина Стацюк, підготувала презентацію своїх фоторобіт «Природа мого села».

Також гості мали змогу ознайомитись з експозицією нашого шкільного історико-краєзнавчого музейного комплексу «Музей історії села Івановичі».

Проведення таких заходів дуже згуртовує учнів та спонукає до тісної співпраці, в результаті чого невеликі класні колективи об’єднуються у великий дружний шкільний колектив, який своїм прикладом доводить, що навіть зі звичайного дня можна зробити чудове свято.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Зоряна Бондарчук, студентка ЖДУ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь