Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Жіноча команда «Пулини» – чемпіон області з волейболу

Дата: 16.12.2019 11:37
Кількість переглядів: 835

14 грудня у спортивних залах Черняхівської гімназії та Головинського вищого професійного училища проведено фінал обласних сільських спортивних ігор з волейболу серед ветеранів спорту. У фінальних змаганнях здобули право виступати п’ять жіночих та вісім чоловічих команд.  

Чоловіки Пулинської ОТГ виступали проти таких команд: Курненської та Ємільчинської ОТГ, Лугинського, Черняхівського, Любарського, Коростенського та Житомирського районів. У підсумку посіли п’яте місце.

Жіночій команді «Пулини» довелося змагатися з волейболістками Курненської ОТГ, Черняхівського, Коростенського та Житомирського районів. Наша команда чудово виступила, обігравши всіх своїх суперниць. Волейболістки Пулинської ОТГ вибороли І місце і стали чемпіонами Житомирської області. Команда нагороджена дипломом І ступеня та кубком.

«Радості нашої команди не було меж, - говорить голова місцевої організації ВФСТ «Колос» Михайло Шакура. – Бо це зроблено вперше, за всю історію існування району».  

За команду Пулинської ОТГ виступали: капітан команди Ганна Муха, Віта Мельник, Олена Петренко, Людмила Кучер, Юля Адамович, Світлана Шульгіна, Ольга Шмалюк, Катерина Кравченко та Наталія Сівченко.

Селищна рада вітає наших волейболісток з блискучою перемогою і зичить міцного здоров’я, нових вдалих виступів та перемог.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь