Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 12.12.2019 15:19
Кількість переглядів: 678

12 грудня відбулося засідання 22 сесії селищної ради. На його розгляд було внесено низку життєво-важливих питань, в тому числі, й селищний бюджет Пулинської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.


Засідання, яке вів селищний голова Олександр Гаврилюк, відбулося за участі голови районної ради Анатолія Липка та голови райдержадміністрації Інни Кацімон.

Депутатами розглянуто такі питання: про внесення змін до Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг селищної ради»: затвердження Положення про умови та порядок надання платних соціальних послуг КУ «Центр надання соціальних послуг селищної ради»; затвердження Положення про надання платних послуг КЗ «Центр культури і дозвілля селищної ради»; затвердження Порядку проведення конкурсу на право оренди майна, що перебуває у комунальній власності селищної ради; затвердження розмірів і порядку встановлення плати за навчання учнів у КПСМНЗ «Пулинська школа мистецтв селищної ради»; організацію гарячого харчування в закладах освіти; фінансову автономію Вацлавпільської гімназії; затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів відділу освіти селищної ради; затвердження Положення про порядок надання земельної ділянки громадянам для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель комунальної власності на території Пулинської ОТГ; передачу об’єктів вуличного освітлення; визнання права власності на громадський будинок з господарськими (допоміжними будівлями та спорудами); план роботи селищної ради на І-е півріччя 2020 р.; план діяльності селищної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік; внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік; селищний  бюджет на 2020 рік; проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок. Крім цього, розглянуто заяви громадян.

По кожному з питань прийняті відповідні рішення. Зокрема Вацлавпільській гімназії надано фінансову автономію; внесено зміни до селищного бюджету на 2019 рік та затверджено селищний  бюджет на 2020 рік.

За сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування Олександр Гаврилюк нагородив почесними грамотами депутатів Тетяну Кострицю, Олександра Тичину та Володимира Матвійчука.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь