Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 12:27
Кількість переглядів: 1233

Представницьким органом місцевого самоврядування Пулинської громади є працівники селищної ради, старостинських округів та депутатський корпус.

У селищній раді діють відділи: загальної та організаційної роботи (начальник Олена Лонська); бухгалтерського обліку та звітності (начальник-головний бухгалтер Наталія Пітра); містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин (начальник Іван Кайданюк); фінансово-економічний (начальник Людмила Сак); освіти (начальник Наталія Опанащук) та гуманітарний (начальник Георгій Андрійчук).

Роботу в старостинських округах забезпечують в. о. старост: Зеленополянського – Марія Поліщук, Кошелівського – Станіслав Климчук, Очеретянського – Людмила Володіна, Івановицького – Вячеслав Пишнюк, Ялинівського – Ігор Перегуда, Пулино-Гутського – староста Тетяна Буковенко.

Депутатський корпус складає 26 депутатів.

Завдяки злагодженій роботі під керівництвом селищного голови Олександра Гаврилюка, його заступника Олександра Макеєнка, секретаря ради Олени Гузюк на території Пулинської ОТГ зроблено вже чимало. А саме: будуються та ремонтуються комунальні дороги, відновлюється вуличне освітлення, здійснюються ремонтні роботи в школах та дитячих садках, поліпшується благоустрій територій, ведуться роботи по залученню інвестицій, розвивається спортивна база та багато іншого.

До речі, цього року за підсумками обласного конкурсу серед кращих громад ОТГ Житомирщини Пулинська громада посіла друге місце. Тож з обласного бюджету на розвиток спорту нашої громади (до Дня місцевого самоврядування) виділяється 150 тис. грн. На ці кошти буде придбано тренажерні пристрої, використання яких дасть змогу нашим любителям спорту покращити своє здоров’я та спортивні результати.

Напередодні професійного свята не говорять про наболіле. Такі питання були і будуть, вони вирішувалися і будуть вирішуватися. Для того і працюють органи місцевого самоврядування, щоб створювалися умови для забезпечення життєво важливих потреб громади та залучення населення до вирішення питань місцевого та загальнодержавного значення.

Селищний голова Олександр Гаврилюк вітає своїх колег зі святом. Зичить усім доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь