Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Житомирі вітали представників місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 09:12
Кількість переглядів: 647

5 грудня в обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера відбувся урочистий захід, приурочений Дню місцевого самоврядування. На ньому побувала делегація з Пулинської громади на чолі з селищним головою Олександром Гаврилюком.

Фото без опису

З професійним святом працівників та депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласної рад, об’єднаних територіальних громад вітали голова обласної ради Володимир Ширма, його заступники Сергій Крамаренко та Максим Вілівчук.

У своєму виступі Володимир Ширма зазначив, що найголовнішим позитивом за останні чотири роки стала децентралізація влади.

  • «Вважаю, що це одна з найуспішніших реформ в Україні. Її впровадження дає все більше можливостей міській владі, сільським та селищним радам самостійно приймати рішення щодо нагальних проблем людей та громади в цілому», - сказав він.

За сумлінну працю, професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди свята кращі депутати місцевих рад, сільські, селищні голови, працівники органів місцевого самоврядування були нагороджені Грамотами обласної ради, цінними подарунками та грошовими преміями. Серед нагороджених – голова постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та соціально-економічного розвитку Тетяна Коберник.

У ході урочистостей були відзначені Дипломами обласної ради переможці обласного щорічного конкурсу «Краща спортивна громада Житомирщини». Ними стали Радомишльська ОТГ (І місце), Пулинська (ІІ-е) та Олевська (ІІІ-є).

Привітали самоврядців області і представники виконавчої гілки влади. Перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Федоренко вручив Почесні грамоти та Подяки і побажав усім плідної праці на благо громад, благополуччя та успіхів.

Урочистість завершилась святковим концертом.

Фото без опису  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь