Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями

Дата: 03.12.2019 15:07
Кількість переглядів: 716

Сьогодні наші шанування кожному, на чию долю випали нелегкі життєві випробування. З нагоди Дня людей з інвалідністю 2 та 3 грудня Пулинською селищною радою організовано та проведено благодійну акцію «Творити добро легко».

В ході акції секретарем ради Оленою Гузюк та провідним спеціалістом Мариною Остапчук відвідано 20 людей з обмеженими фізичними можливостями, які перебувають на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг, та 10 дітей з вадами здоров’я. Усім їм вручено продуктові набори.

Крім того, людей з інвалідністю відвідали і в. о. старост Зеленополянського та Кошелівського округів – Марія Поліщук та Станіслав Климчук.

«Особи з обмеженими фізичними можливостями, долаючи труднощі, демонстрували і демонструють виняткову силу духу і непохитну віру в життя, - говорить Марина Остапчук. - Своїми успіхами в спорті, науці, громадському житті вони доводять, що завдяки силі духу і цілеспрямованості можна досягти таких висот, яких і здоровій людині не завжди під силу здолати. Та, попри успіхи особливих людей, наш обов’язок – всіляко їх підтримувати і заохочувати, бо їхнє життя – це щоденна боротьба та праця над собою».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь