Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відвідали жителів села Мирне

Дата: 27.11.2019 13:01
Кількість переглядів: 635

До складу Пулинської громади входить 26 населених пунктів, які є різними за площею, кількістю жителів та домоволодінь, місцем їх розташування. Кожне село має свою красу, неповторність, чарівність, відрізняється поглядами, звичаями та традиціями. Але, найголовніше, в кожному населеному пункті громади – це його жителі. Якщо є люди в селі, то село розвивається, відроджується та просто – живе, а не зникає.

На території Зеленополянського старостинського округу є село Мирне, яке в погосподарській книзі нараховує 23 домоволодіння та 13 жителів. Але проживає всього 7 осіб. Село розміщене за 5 км від с. Зелена Поляна. Навкруги нього ліс, різні за породою та розміром дерева. Краса в будь- яку пору року.

Селищним головою Олександром Гаврилюком спільно з в. о. старости Марією Поліщук, секретарем ради Оленою Гузюк та провідним спеціалістом відділу гуманітарного Мариною Остапчук відвідано домоволодіння жителів села Мирне: Катерини Бенедюк, Людмили Бондарчук, Зої Лонської.

Представники селищної ради прийшли з подарунками в кожну домівку.

Як їм живеться? Чим займаються? Чи потрібна їм допомога? Та багато інших питань запитували представники селищної ради.

За словами мешканців села, вони звикли до свого рідного дому, до природи, тиші, співу птахів та шепоту лісу. Кожна домогосподиня утримує господарство, хто більше, хто менше. Тримають корів, телят, кроликів та птицю. За продуктами харчування їздять до с. Зелена Поляна. До них приїжджають діти і онуки з гостинцями. Тому люди не нарікають ні на що. Тут їх дім, тут їм добре жити.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь