Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання Робочої групи з розроблення Стратегії розвитку громади

Дата: 22.11.2019 11:35
Кількість переглядів: 745

21 листопада в залі засідань Пулинської селищної ради відбулося четверте засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку Пулинської ОТГ на період до 2027 року.

Фото без опису

Методичний та консультативний супровід процесу написання стратегії здійснює Георгій Федорук, радник з регіонального розвитку Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою».

Нагадаємо, що у березні 2019 року була створена робоча група з розробки стратегії розвитку Пулинської ОТГ і вже сьогодні команда сформувала каталог технічних завдань цього програмного документу. Всього за період збору пропозицій було подано понад 60 проектів, які на засіданні робочої групи опрацьовано, обговорено та включено в план реалізації на період 2020-2023 років. Найбільша кількість проєктів відноситься до сфери покращення матеріально-технічної бази освітніх закладів, закладів культури та медицини. Велика кількість проєктів припадає на удосконалення інженерної інфраструктури (ремонт доріг, освітлення, водопостачання). Найбільш цікавими та дискусійними виявилися проєкти зі створення умов для освітнього та культурного розвитку дітей та молоді. Дуже активно захищали та обґрунтовували свої проєкти старости громади. Наразі триває доопрацювання технічних завдань, які найближчим часом будуть оприлюднені на сайті селищної ради.

Наступний крок – громадське обговорення та затвердження на сесії селищної ради Стратегії розвитку Пулинської об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь