Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З концертом до сусідів

Дата: 22.11.2019 11:11
Кількість переглядів: 1071

Аматорські колективи Пулинської громади продовжують гарну традицію обмінних концертів із сусідніми старостинськими округами. Так, 21 листопада, в День Святого Михайла, жителі сіл В’язовець та Сколобів зустрічали івановицьких самодіяльних артистів.

Фото без описуПрисутні були зачаровані співом жіночого вокального ансамблю  «Вербиченька» та солістки Наталії Степанчук. Фото без описуА драматичні життєві мініатюри у виконанні Тетяни Кравчук, Ірини Бондарчук та Людмили Якубенко подарували глядачам хвилини спражнього гумористичного релаксу: зал безперервно вибухав гучним сміхом та оплесками.

Згадали зі сцени і про День Свободи і Гідності, який теж відзначається 21 листопада, вшанувавши хвилиною мовчання загиблих захисників України.

Талановитим і самобутнім івановицьким талантам дякували за гарний святковий вечір в. о. старости Кошелівського округу Станіслав Климчук та завідувачка Сколобівського клубу Тетяна Войтенко. А найбільша вдячність – від глядачів, які отримали від концерту гарний настрій.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ гуманітарний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь