Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зустріч для жінок

Дата: 19.11.2019 14:26
Кількість переглядів: 834

Хоча до Різдва ще більше місяця, проте у передчутті свята у с. Сколобів відбулася дуже приємна зустріч на різдвяну тематику. Ініціатором святкового чаювання була гостя з далеких Сполучених Штатів Америки – місіонерка Бренда Варен. Це був 20-ий ювілейний візит Бренди в Україну, а з них 18-ий, безпосередньо, у с. Сколобів, де вона вже має багато друзів.

Традиційними стали і зустрічі, на які запрошують жінок і дівчат для приємного спілкування за філіжанкою кави. Бренда розповідала про своє життя в Америці та цікавилася справами місцевих жителів.

Оскільки цьогорічна зустріч передувала великому святу Різдва Христового, то саме йому і була присвячена. Різдвяна пора завжди сповнена казкової атмосфери і передчуття дива. Це час подарунків і здійснення бажань, час приємного спілкування в колі родини і друзів.

На зустрічі було багато цікавого спілкування, приємного співу та чудових різдвяних подарунків від Бренди. Всі разом виготовили своїми руками поробки – символ Різдва – паперового ангела-охоронця.

Щира подяка організаторам заходу Івану та Тетяні Прокопчукам, які подарували всім присутнім чудовий вечір з приємною передсвятковою атмосферою, а також всім тим, хто допоміг у створенні комфортних умов: забезпечив смачними смаколиками, готував запашний чай та каву. Місцеві школярі прикрасили залу білими сніжинками.

У ході візиту Бренда Варен також відвідала ЗДО «Малятко», дитячі гуртки «Умілі ручки», сім’ї одиноких людей, багатодітні сім’ї та ДБСТ, що знаходяться у Сколобові. Волонтерка всім висловила слова підтримки, закликала пізнавати та прославляти Бога, а на згадку подарувала невеличкі, але дуже приємні подарунки.

Під час різдвяного чаювання Бренда розповіла, що кожен приїзд до України для неї особливий. А в планах на наступну зустріч є її приїзд разом з подругою, яка дуже хоче відвідати Україну. Тож сподіваємося, що у цей передріздвяний час здійснюються всі мрії і сподівання. І омріяна зустріч відбудеться неодмінно, чого усі ми щиро бажаємо.

Фото без описуФото без опису

Тетяна Дереза.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь