Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Творча трупа «Світовид» завітала в Пулини

Дата: 17.11.2019 17:06
Кількість переглядів: 824

15 листопада жителі та гості Пулин мали можливість подивитися інтерактивну виставу «Шлях солдата», в основу якої покладено сучасні події: війна на сході країни, захоплення росіянами Криму. Перед початком вистави виступив селищний голова Олександр Гаврилюк.

Ця маленька творча трупа «Світовид», у складі якої було п’ять акторів, зуміла показати війну в усіх її проявах, з наслідками та долею тих, хто повертається з території бойових дій. Перед глядачами знову ожили сумні події п’ятирічної давності, коли грубо захоплювали українські військові частини Кримського півострова люди у військовій формі без розпізнавальних знаків. Ця тема дуже болюча режисерці й авторці сценарію, старшому лейтенанту ЗСУ, військовій психологині Оксані Мазур, яка родом із Криму, служила в Бельбеку. Ця вольова жінка і її побратими твердо вірять у те, що Крим та окуповані Росією території Донбасу повернуться до складу України.

На основі книги «Стрес комбата» Оксани Мазур і була створена ця гостросоціальна вистава. Примірник книги Оксана подарувала очільнику Пулинської громади Олександру Гаврилюку, який сказав, що передасть примірник до бібліотеки селищної ради.

Авторка книги закликала усіх вірити в нашу перемогу і бути єдиними у своїх думках та переконаннях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь