Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Депутати облради проголосували звернення до вищих органів влади

Дата: 14.11.2019 11:16
Кількість переглядів: 439

На 28-й сесії обласної ради 12 листопада депутатський корпус проголосував кілька звернень до органів влади, зокрема до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів, Генеральної прокуратури та інших.

В одному із звернень, що буде направлено до Кабміну, наголошується на необхідності підвищення соціальних виплат особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю. Оскільки та допомога, яка наразі надається державою, не дає можливості особам з інвалідністю та батькам, які доглядають за дітьми з інвалідністю, створити належні умови для ефективної реалізації на рівні з іншими громадянами прав та свобод людини і громадянина, вести повноцінний спосіб життя згідно з індивідуальними можливостями і здібностями та забезпечувати всім необхідним для належної медичної та соціальної адаптації.

Звертаються депутати обласної ради й щодо включення у звіт Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ) корисних копалин, які видобуваються на території Житомирської області, а саме: граніт, бурштин, ільменіти, пісок, каоліни. Звітування компаній, згідно зі стандартом ІПВГ, дозволить Житомирській обласній раді забезпечити прозорий процес погодження спецдозволів, сприятиме налагодженню сталого діалогу між компаніями, місцевою владою та громадами.

Решта звернень стосуються відміни деяких законів, перевірки діяльності Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області тощо.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь