Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Олександр Гаврилюк провів прийом громадян у с.Зелена Поляна

Дата: 13.11.2019 16:29
Кількість переглядів: 485

13 листопада селищним головою Олександром Гаврилюком проведено виїзний прийом громадян Зеленополянського старостинського округу.

Фото без описуЩоб отримати відповіді на існуючі питання, до приміщення нині не діючої школи, де розмістили свій кабінет в.о старости округу Марія Поліщук та діловод Олена Поліщук, прибули жителі Зеленої Поляни та Нарцизівки.

Багато звернень стосувалися землі (приватизації, оплати податку). Людей цікавили питання пасовищ, вуличного освітлення, субсидій, розкладу руху шкільного автобуса, медичного обслуговування та інші.

Спілкування було живим і активним. Крім селищного голови, у Зеленій Поляні побували секретар ради Олена Гузюк, спеціаліст ІІ категорії з земельних питань Оксана Черниш, юрист з надання безкоштовних юридичних консультацій в рамках проекту неурядової організації «Сучасний формат» у Житомирській області в співпраці з Пулинською селищною радою Лілія Кириленко, які також відповідали на запитання присутніх.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«В основному люди отримали відповіді на свої запитання, - говорить секретар ради. - Хоча окремі з цих питань ще будуть довивчатися та додатково поінформуються».


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь