Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання сесії

Дата: 08.11.2019 09:48
Кількість переглядів: 478

7 листопада відбулося засідання чергової сесії Пулинської селищної ради. Крім питань порядку денного, депутатами розглянуто велику кількість земельних питань.

Фото без опису

У ході засідання розглянуто наступні питання: про затвердження перспективного плану розвитку послуг щодо забезпечення законних прав та інтересів дітей в селищній раді на 2019-2026 роки; внесення змін в рішення селищної ради від 12.09.2019 року «Про затвердження мережі та граничної чисельності працівників закладів відділу освіти селищної ради»; затвердження ліквідаційного балансу Зеленополянської початкової школи; затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визначення спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність територіальної громади; створення Молодіжної ради при селищній раді та інші.

З усіх питань прийняті відповідні рішення. Зокрема при селищній раді буде створено Молодіжну раду. Її  мета – надати молоді Пулинської громади можливість брати безпосередню участь як у формуванні політики з питань, які впливають на життя громади, так і в процесах прийняття владних рішень, набувати досвіду роботи в органах місцевого самоврядування, що забезпечують створення передумов для їх особистісного, професійного зростання і успішної соціально-політичної діяльності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь